Tarkkalan Kuljetus Oy

Kanta-Häme, Riihimäki 140 Työntekijää
Yritykset / Tarkkalan Kuljetus Oy

Tarkkalan Kuljetus Oy

Tarkkala Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa luotettavia logistiikkapalveluja metsä- ja energiateollisuudelle. Vakaa, vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut Tarkkala toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa.

Tarkkalan nykyaikainen ja vähäpäästöinen kalusto on räätälöity mekaanisen metsä- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Se soveltuu sahojen sivutuotekuljetuksiin sekä kierrätys- ja biopolttoaineiden kuljetuksiin.

Kuljetuspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tehtaiden sisäisiä logistiikapalveluratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaille heidän tarpeidensa mukaan.

Otteita henkilöstökyselystä: Mikä mielestäsi tekee Tarkkalasta juuri meidät? Mikä on juuri meille ominaista, mitä muilla ei ole?

“Hyvä työnantaja – pitää sovituista asioista kiinni, siis jämpti.”
“Hyvä yhteishenki!”
“Hyvä yhteishenki. Täällä kuljettajaa arvostetaan ja kuunnellaan. Joka firmassa näin ei ole.”
“Se, että asiat hoidetaan Tarkkalan tarkkuudella. Joustavasti ja aina maaliin saakka. Kaikki työt tehdään viimeisen päälle hyvin, eikä vain sinnepäin.”
“Työtekijöiden arvostus ja huomioon ottaminen.”
“Hyvä kalusto, hyvä työnjohto, hyvä työilmapiiri.”
“Laadukas kalusto ja henkilöstö. Asioihin panostetaan tuntuvammin ja näkyvämmin kuin esimerkiksi aiemmissa työpaikoissani. Jatkuva kehittyminen.”
“Vastuullinen, pidetään sovitusta, asiakas oikeassa, kaveria arvostetaan.”
“Johdossa vaikuttaa olevan hyvät työkulttuurin arvot. Kenttätaso asiassa OK, mutta varmasti kehitettävää.”

Takaisin ylös