Metsäalan työpaikat

Metsäalalle tarvitaan lisää osaavia ammattilaisia koko Suomessa, nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu Metsän kiinnostaviin työnantajiin, selaa avoimia työpaikkoja ja hae.

Avoimet työpaikat: 3kpl

Ajokoneenkuljettaja

Julkaistu 7.6.2024

Metsä-Multia Oy

Sijainti: Jyvässeutu (Jyväskylä ja lähialueet)

Viim. hakupäivä: 28.06.2024

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Haetaan ammattitaitoista ajokoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Metsä-Multia on puunkorjuupalveluita tuottava yritys keskisessä Suomessa. Meidät tunnetaan kokonaisvaltaisesta palvelusta, toimitusvarmuudesta ja vuosikymmenten mittaisesta historiasta. Työllistämme mittavan joukkueen metsäalan terävimpiä ammattilaisia.

Lue lisää ja hae

Metsätyö Konola Oy

Sijainti: Pyhäntä ja työalueena Pyhäntä, Kärsämäki, Siikalatva ja Pyhäsalmi

Viim. hakupäivä: 30.06.2024

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Etsitään motivoitunutta, osaavaa ja ahkeraa monitoimikoneen kuljettajaa. Edellytyksenä on vähintään vuoden työkokemus hakkuukoneen kuljettajana. Paikka täytetään sopivan kuljettajan löydyttyä. Hakkuukoneena Ponssen Scorpion koneet. Urakanantaja Metsä Group.

Lue lisää ja hae

Ylijoki Metsäenergia Oy

Sijainti: Hämeenlinna, Lahti ja Kouvola

Viim. hakupäivä: 30.06.2024

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Ylijoki Metsäenergia Oy hakee joukkoonsa kuljettajia Hämeenlinnan, Lahden ja Kouvolan suunnalle. Tehtävänä on kuljettaa haketta täysperävaunuyhdistelmällä tai puoliperävaunuyhdistelmällä metsästä lämpölaitoksiin ja terminaaleihin.

Lue lisää ja hae


Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos sinua kiinnostavia työpaikkoja ei ole tällä hetkellä avoinna, ota rohkeasti suoraan yhteyttä haluamaasi yritykseen tai tilaa uutiskirje, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista avoimista työpaikoista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös