Tervetuloa Metsään laajentaa nyt koko Suomeen 

Tervetuloa Metsään tulee nyt koko Suomeen. Samaa nimeä kantava kampanja käynnistyi ensimmäistä kertaa syksyllä 2022. Sen tavoitteena oli saada uusia metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajia Pohjois-Suomeen. Nyt Tervetuloa Metsään palvelee metsäkonealaa ympäri Suomen yhdistäen Metsä Groupin sopimusyritykset ja töitä etsivät etelästä pohjoiseen. Kyseessä ei ole vain kampanja, vaan palvelu, jonka tehtävä on auttaa työnhaussa sekä viestiä metsäalan ja metsäkonealan työmahdollisuuksista. 

Ensimmäinen kampanja haki kuljettajia Pohjois-Suomeen

Kampanjan tavoitteena oli houkutella uusia metsäkoneen- ja puutavara-autonkuljettajia metsäalalle ja töihin pohjoiseen Suomeen. Tehtävämme oli löytää alasta kiinnostuneita ja jo valmiita kuljettajia hakemaan mukaan. Valituksi tulleet hakijat etenivät koulutukseen tai suoraan töihin Metsä Groupin sopimusyrityksiin Pohjois-Suomeen.

Pohjois-Suomen kampanjalla saatiin hyviä tuloksia

Kampanjalla saatiin hyviä tuloksia aikaan yhdessä. Kampanja alkoi syyskuussa 2022 ja päättyi kesäkuussa 2023. Tuloksena oli yli 700 hakemusta, 30–40 koulutukseen hakeutunutta ja 50 uutta kuljettajaa pohjoisen yrityksiin. 

”Se oli varmaan paras työvoimakampanja, mitä alalla on nähty. Viesti toimi, saatiin aitoja rekrytointeja. Kiitos sopimusyrittäjiemme aktiivisuuden homma meni maaliin.” 

– Ilkka Köntti, projektipäällikkö, Metsä Group

Uudistunut Tervetuloa Metsään tavoittelee tekijöitä koko Suomeen

Tervetuloa Metsään on uudistunut tammikuussa 2024. Nyt palvelu tavoittelee Metsä Groupin sopimusyrityksiä ympäri Suomen ja kokoaa sadat työnantajat yhteen paikkaan, jossa he voivat ilmoittaa avoimet työ- ja harjoittelupaikkansa

Sivusto palvelee myös heitä, joille metsäkonealan työpaikan etsiminen ei ole vielä ajankohtaista. Alasta kiinnostuneille on tarjolla tietoa metsäalan koulutuksista ja oppilaitoksista, joihin rohkaistaan tutustumaan. Kurkistusta työhön ja alaan tarjoavat erilaiset tiiviit sisällöt, joita on helppo kuluttaa siellä missä kulkee. Tilaamalla uutiskirjeen sisällöt ja uudet avoimet työpaikat saa omaan sähköpostiin. 

Tervetuloa mukaan Metsään, koko Suomeen! 

Takaisin ylös