Metsäalan työpaikat samassa paikassa

Siitä se ajatus sitten lähti…

Kun Kemiin suunniteltiin Metsä Fibren jättikokoista biotuotetehdasta, syntyi tarve löytää lisää nohevia tekijöitä kuljetus- ja metsäalalle. Rakentui rekrykampanja ja sille omat verkkosivut, joiden kautta rekrytoitiin kymmeniä tekijöitä alan yrityksiin. 

Koska alalla tarvitaan uusia tekijöitä jatkuvasti, kampanjasta lähti muotoutumaan metsäalan oma kohtaamispaikka alan yrityksille ja tekijöille, sekä media uutisten ja tarinoiden jakamiseen. 

Löydä tiesi metsään! 

Mikäli metsäala ja toimisto puiden keskellä on sinun juttusi, tarjoaa tervetuloametsaan.fi -sivusto kaksi reittiä työpaikan löytämiseen. Voit joko hakea avoinna olevia työ- ja harjoittelupaikkoja tai etsiä mukana olevista yrityksistä mielenkiintoisimmat ja lähestyä heitä itse avoimella työhakemuksella. 

Kokemuksemme mukaan rohkeus ja aktiivisuus kannattaa, sillä joskus unelmien työpaikka tärppää vaikkei avointa rekryä olisikaan käynnissä!

Jos vasta pohdit olisiko metsäala sinun juttusi ja mietit missä hankkia tarvittavat tiedot ja taidot, löydät sivustolta listan myös alan opiskelupaikoista. Tutustu myös juttuihin alan arjesta!

Metsäalan yrittäjä, nosta näkyvyyttäsi ja löydä parhaat tekijät

Mikäli olet Metsä Goupin sopimusyrittäjä ja kaipaat riveihisi uusia tekijöitä, tarjoaa sivusto paikan näkyä alan huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville. Kerro meille lyhyesti yrityksestäsi näppärällä lomakkeella, niin päivitämme tietosi sivulle joka kokoaa samaan paikkaan kaikki yritykset ympäri Suomen. 

Mikäli sinulla on avoin työpaikka johon kaipaat tekijää, on prosessi vähintäänkin yhtä simppeli. Ilmoitat vain avoimen työpaikan tiedot meille, jonka jälkeen paikka julkaistaan tervetuloametsaan.fi -sivulla. Lisäksi avoin paikka lähtee sosiaalisen median viestintään ja markkinointiin. Hakemuksia odotellessasi voitkin keskittyä omiin hommiisi tai hörpätä vaikka kahvit metsässä

Metsäalan kiinnostavimmat tarinat ja uutiset

Sivuston ajankohtaista -välilehdeltä pääset lukemaan, katsomaan tai kuuntelemaan tiiviitä ja ajankohtaisia sisältöjä, jotka tuovat metsäalan sinne missä olet. Oletko valmis hyppäämään mukaan? 

Jo julkaistuista artikkeleista löydät paljon tietoa mm. metsäkone- ja kuljetusalan työstä – ihan niin kuin käytännössä. Millaista työ metsäalalla on ja mitä ominaisuuksia alan tekijöissä arvostetaan? Tulossa on kevään aikana myös kaksi erittäin mielenkiintoista artikkelia alan yrityksistä.

Pysytään kuulolla!

Takaisin ylös