Olen opiskelija

Olet tällä hetkellä opiskelemassa puutavara-auton tai metsäkoneen kuljettajaksi ja valmistut seuraavan vuoden aikana. Tai olet vastikään valmistunut. Etsit kokemusta ja varmuutta työn tekemiseen sekä tulevaisuuden työpaikkaasi. Työpaikassa kaipaat mahdollisuutta opetella työtä käytännössä ja valmentajan tukea.

VARMUUTTA KÄYTÄNNÖN TYÖHÖN TÄYDENNYSKOULUTUKSELLA JA TYÖVALMENNUKSELLA

Suoritettu tutkinto antaa ammattipätevyyden ja tarjoaa valmiuksia työhön. Moni uudelle alalle valmistunut kokee kuitenkin kaipaavansa tarttumapintaa työn tekemiseen käytännössä. Me autamme sinua tulemaan varmaksi kuljettajaksi. Siksi selvitämme alkukartoituksella taitotasosi ja osa-alueet, joissa tarvitaan vielä taitojen vahvistamista. Tämän jälkeen tarjoamme koulutuksen, jolla saat varmuutta ammattitaidon hiomista vaativiin osa-alueisiin. Koulutuksesta matkasi jatkuu sinua kiinnostavan työpaikan hakuun, jossa perehdyttämistäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet alan työvalmentajat.

Työvalmentajat
tukenasi yrityksessä

Metsä Groupin urakointiverkostoon kuuluvat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät ovat mukana yhteistyössä tarjoten kuljettajille työpaikkoja Pohjois-Suomessa. Yrityksissä tapahtuvaa koulutusta koordinoivat kokeneet metsäalan työvalmentajat.

Takaisin ylös