Jotain kokemusta on

Sinulta löytyy kokemusta metsäalasta tai kuljettamisesta, mutta ei molemmista. Olet ehkä toiminut metsäalalla eri tehtävissä ja nyt haluat kouluttautua puutavara-auton tai metsäkoneen kuljettajaksi. Olet suorittanut B-luokan ajokortin. Tai sinulla saattaa olla kokemusta raskaan kaluston kuljettamisesta, mutta et ole aiemmin toiminut metsäalalla. Koet, että sinulla on valmiuksia työhön, mutta tarvitset koulutusta joko kuljettamisesta tai metsäalasta.

TÄYDENNYSTÄ TAITOIHIN KOULUTUKSELLA JA TYÖVALMENNUKSELLA

Kuljettajan työhön vaadittavia taitoja voi oppia myös muilla aloilla ja eri tehtävissä. Esimerkiksi kuorma-autonkuljettajana toimineella on jo hyvinkin paljon valmiuksia. Siksi kartoitamme alkuun, millaista osaamista ja kokemusta sinulla on. Selvitämme taitotasosi ja osa-alueet, joissa tarvitaan ammattitaidon hiomista. Tämän jälkeen tarjoamme sinulle koulutuksen, jolla saat metsäkoneen- tai puutavara-autonkuljettajan ammattitaidon. Koulutuksesta matkasi jatkuu sinua kiinnostavan työpaikan hakuun. Yrityksessä perehdyttämistäsi tukevat kokeneet alan työvalmentajat. 

Työvalmentajat
tukenasi yrityksessä

Metsä Groupin urakointiverkostoon kuuluvat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät ovat mukana yhteistyössä tarjoten kuljettajille työpaikkoja Pohjois-Suomessa. Yrityksissä tapahtuvaa koulutusta koordinoivat kokeneet metsäalan työvalmentajat.

Takaisin ylös